As time move on.

Setelah mhpir 2 thn cari rezeki kat cmpny ni, lately baru terdetik rsa nk bertuko angin. Mayb sebab rasa dh x bahagia mcm dlu(even dlu x la bahagia sangat pun, tp leh thn lg la..), tp rsa perlu cari angin baru. Nafas baru. Anggap saja sbbkan ader target tertentu. Mmg aku dah bajet nak stay agak lama,at least 2 tahun as a programmer kat sini. Dlm period ni gak, aku dh target amount gaji yang aku deserve utk capai. Pk2 future, mmg kne upgrade lg sket. Nak kata sbb kwn2 ye jugok kot. Tp mmg sayang lg dgn kje. Walaupun se bz/se tension mana pun keje aku, aku ttp cintakan tugas ni. Makin lama, makin bersimpang siur masalahnya yang dtg. Mayb masalah ukhuwah dan kepercayaan antara hati2 yang ada. Even cmpny ni menemukan sebuah cinta yg dinantikan, tak bermakna aku syg nak angkat kaki dr sini. Sampai msa pegi, aku kne blah jugak.

2 comments:

z|Ha_J said...

huhu...aku nok gi..mung nok lari..
klu dh smpai masa..aper bleh buat
huhuhu

Asparagus said...

be strenght!!