Master Baby..Highest!!

Cuti sekolah panjang dah habis..Heart attack dah tak de..haha..tak menang tangan melayan mcm2 ragam bebudak kecik 6 orang, kekadang lebih.

Nasib lah si kakak Amna bunga sekuntum boleh juga diharap tengokkan Q bergilir jaga Nawfal adiknya berumur setahun lebih. Ligat tak hingat.

Entah macamana, cousin2 Q guna 1 lagu untuk comfortkan Q..and till now lagu tu cukup berguna n bermakna nak2 bila Q meragam..

video

Q sangat suka n masih suka dengan lagu ni..Siap nyanyi2 dengan intonasi sendiri tapi ala2 la bunyi dia..paling tak tahan bila dengar version lagi special..siap dengan gaya tangan..lps nyanyi lagu dia dia gelak manja..TQ Kakak Amna, Abg Aqil, Abg Muqri n Abg Faiq!

No comments: