Testimonial NH Detoxlim Natural Clenx Tea

Assalamualaikum.
Hye 2012. Thanx for those who read my blog. Currently i have 2 complicated task to do/solve/settle. And as always, i need deep breath before start doing it. Thats why i'm here. Haha.



Last weekend, my sister #2 tell me about Clenx Tea. Actually the full name is NH Detoxlim Natural Clenx Tea. OK, saya pantang mendengar perkataan SLIM. Konpem saya akan beli JIKA MAMPU. So, kakak jual dalam 17 sachet. Konon2nya mahu minum 2X sehari * 1 sachet 1 kali. Tapi, saya minum 1 sachet untuk 2X sehari. Jimat.

Rasanya macam tea herba orang kampung. Oh, saya sangat tidak suka itu punya tea. Tapi yang ini, saya BELASAH je, sebab baca dia punya kebaikan;

  • detox
  • slim
  • atasi jerawat
Saper2 yang pernah cuba atau tahu pasal tu boleh kongsi..

Cara detox, bukan dengan memulas perut kita. Perut tak de lah sakit tiba2. And agak takes time to detox. Contoh kalau minum malam after dinner, bangun pagi nak mandi gi keje baru lah membuang. Lepas tu, tengahari lunch hour membuang lagi. Maknanya, tiada kes kesakitan perut yang luar biasa. Yang ada hanya dalam keadaan normal. Ayat tak kotor okay? ;)

Lendir-lendir pun keluar juga dari tekak. 

Adios.

5 comments:

So Shy Lady said...

oh dh cuba ye...hehe elok sgt detox sgala kkotorn n angin dlm bdn, kan. buat bdn lbih ringan

Leeda said...

So Shy Lady, saya target kne detox dulu bln ni dlm tempoh nk slim kan bdn semula. Jika berjaya turun 5kg lg, boleh continue utk bab kesuburan plk. Nak minum susu segar+madu..

Anonymous said...

Hehe brpa lma yea nmpak kesanny????

Anonymous said...

Kesanny brpa lma yea????bepa hrga?

Leeda said...

anon, maaf yer. dah lama sgt. saya guna 1 kotak jer. tak continue pun.
harga pn dah lupa.