2nd Anniversary with KNSB(4th September 2008)

Target aku dh tercapai. At least nak stay sini 2 tahun. Tak tahu la nak kata unfortunately or fortunately ker, yg pasti aku dah kene bond 3 thn, tp balance 2 tahun lagi. Baru je plan nak angkat kaki intai chances dlm gomen sector lak. Takdir rezeki aku masih di sini. Ketentuan Allah adalah yang terbaik dalam menduga hambaNya. Jadi, go on Tuan Norlida. Aja! Bbasya!! Sometimes terfikir, keputusan aku pegi j2ee bootcamp tu adalah satu kesilapan besar! Tp mana mungkin nk fikir the way like dat. Berdosa. Kalo tak, xkan la aku dpt kenal kawan se best Linda, Maria, Aina, Ikin dll.

3 comments:

Asparagus said...

“Hai anakku, dirikanlah solat dan suruhlah (manusia) mengerjakan yang baik dan cegahlah (mereka) dari perbuatan yang mungkar dan bersabarlah terhadap apa yang menimpa kamu. Sesungguhnya yang demikian itu termasuk hal-hal yang diwajibkan (oleh Allah).”

http://www.imotivasi.com/hikmah-allah-menurunkan-cabaran/

Asparagus said...
This comment has been removed by the author.
Asparagus said...
This comment has been removed by the author.